Måltipset

Man behöver inte vara Zlatan eller ens duktig på att sparka boll för att spela på fotboll. Betting kan man göra oavsett vem man är eller vart man är. Att satsa pengar på fotboll är något av det allra populäraste sättet att spela med pengar i Sverige. Förutom att satsa på vilken spelare som kommer bli matchens lirare och vilket lag som vinner så kan man även spela på Måltipset. Ett annat roligt spel som är väldigt populärt är att skrapa trisslotter.

Måltipset är en svenskidé som introducerades för spelare 1983. Idag finns Måltipset över hela världen men kom alltså ut först i Sverige. Gillar man Måltipset kan man spela det vart som helst i alla möjliga länder och på alla möjliga fotbollsmatcher.

Så funkar Måltipset
Vill man spela på Måltipset kan man göra detta via Svenska Spels spelombud på plats eller vi deras hemsida. En spelkupong på Måltipset kostar 3 kronor och det kostar 2.50 kronor per spelad rad. Hos spelombuden måste man spela på minst 4 rader men på hemsidan finns det inga restriktioner.

Måltipset går ut på att gissa vilka matcher av 30 som kommer att generera flest gjorda mål. Dessa matcher väljs ut av Svenska Spel och är olika från vecka till vecka. För att få någon vinst måste man ha minst fem rätt. Ju fler rätt man har desto större vinst får man. Vinner inte någon spelare en vecka så sparas vinsten och läggs på på nästa veckas spel. På detta sätt kan stora jackpottar genereras. Flera spelare brukar vänta tills dessa jackpottar bildas innan de spelar på Måltipset.

Måltipset spelas i omgångar av veckor. Man kan välja att spela en vecka, fem veckor eller tio veckor. Vet man därför att man har bra koll på fotbollsmatcherna som spelas de kommande fem veckorna tjänar man på att spela i omgångar av fem veckor istället för att spela en vecka i taget.

Betting på fotboll sätter fantasternas kunskap på prov. Är man duktig på fotboll och följer nyheter om fotboll så har man stor chans att vinna på såväl vanlig fotbollsbetting som Måltipset. Är du en fotbollsfantast som helst skulle vilja kunna leva på fotbollen så är Måltipset en bra start. Åtta kronor kan snabbt bli till miljoner om man lyckas gissa rätt på vilka matcher som får mest målgjorda och om man kan allt om fotboll har man stor chans till jackpotten.